GDPR

Regulamentul (UE) nr. 679/2016 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi privind libera circula╚Ťie a acestor date ╚Öi de abrogare a Directivei 95/46/CE

NOT─é DE INFORMARE

SC Siletina Impex SRL Tg. Mures poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit. Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, CNP-ul, numere de telefon si orice alt fel de informatie in legatura cu modul in care utilizati produsele si serviciile noastre.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, SC Siletina Impex SRL Tg. Mures prelucreaza datele cu caracter personal, cu respectarea cerin╚Ťelor legale ╚Öi ├«n condi╚Ťii care sa asigure securitatea, confiden╚Ťialitatea ╚Öi respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Prin ÔÇ×date cu caracter personalÔÇŁ intelegem orice informa┼úii referitoare la o persoan─â fizic─â identificat─â sau identificabil─â; o persoan─â identificabil─â este acea persoan─â care poate fi identificat─â, direct sau indirect, ├«n mod particular prin referire la un num─âr de identificare ori la unul sau la mai mul┼úi factori specifici identit─â┼úii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice opera┼úiune sau set de opera┼úiuni care se efectueaz─â asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, ├«nregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezv─âluirea c─âtre ter┼úi prin transmitere, diseminare sau ├«n orice alt mod, al─âturarea ori combinarea, blocarea, ┼čtergerea sau distrugerea.

Stocarea reprezinta p─âstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.

Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SC Siletina Impex SRL Tg. Mures se face cu respectarea urm─âtoarelor principii:

  • Legalitatea:Prelucrarea datelor cu caracter personal se face ├«n temeiul ╚Öi ├«n conformitate cu prevederile legale;
  • Scopul bine-determinat:┬áOrice prelucrare de date cu caracter personal se face ├«n scopuri bine determinate, explicite ╚Öi legitime, adecvate, pertinente ╚Öi neexcesive prin raportare la scopul ├«n care sunt colectate ╚Öi ulterior prelucrate;
  • Confiden╚Ťialitatea:┬áPersoanele care prelucreaz─â, ├«n numele SC Siletina Impex SRL Tg, Mures date cu caracter personal au prev─âzut ├«n fi┼ča postului, anexa la contractul individual de munca o clauz─â de confiden╚Ťialitate;
  • Consim┼ú─âm├óntul persoanei vizate:┬áOrice prelucrare de date cu caracter personal, cu excep╚Ťia prelucr─ârilor care vizeaz─â date din categoriile strict men╚Ťionate ├«n Legea 677/2001, poate fi efectuat─â numai dac─â persoana vizat─â ┼či-a dat consim┼ú─âm├óntul ├«n mod expres ╚Öi neechivoc pentru acea prelucrare;
  • Informarea:Persoanele vizate iau cunostinta despre faptul ca li se vor prelucra date cu caracter personal;
  • Protejarea persoanelor vizate:Drepturile persoanelor vizate sunt : dreptul de a fi informat, dreptul de acces la date, dreptul de interven┼úie asupra datelor, dreptul de opozi┼úie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justi┼úiei.
  • Securitatea:┬áMasurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel ├«nc├ót sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.

Distribuirea informatiilor 

Datele cu caracter personal se pot comunica ├«ntre SC Siletina Impex SRL Tg. Mures ┼či ├«mputernici┼úii acestuia, sau ├«ntre SC Siletina Impex SRL Tg. Mures sau ├«mputernici┼úi ai acesteia ┼či alte institu┼úii ori organisme publice sau entit─â┼úi de drept public sau privat, care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si SC Siletina Impex SRL Tg. Mures.

In conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare, aveti urmatoarele drepturi : de a fi informat, de acces la date, de interven┼úie asupra datelor,  de opozitie, de  a nu fi supus unei decizii individuale, de a va  adresa justi┼úiei.

Puteti solicita de la SC Siletina Impex SRL Tg. Mures informa┼úiile prev─âzute de lege, printr-o cerere ├«ntocmit─â ├«n form─â scris─â, semnat─â ┼či ├«nregistrat─â la registratura societatii. SC Siletina Impex SRL Tg. Mures este obligata s─â comunice informa┼úiile solicitate, ├«n termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei op┼úiuni a solicitantului.

Prin acceptarea prezentului formular de consimtamant confirmati faptul ca ati fost informat ca datele dumneavoastra cu caracter personal urmeaza sa fie stocate, prelucrate si utilizate in conditiile legii, si ca sunteti de acord ca aceste date cu caracter personal (inclusiv CNP) sa fie prelucrate si utilizate in limitele astfel specificate, pe durata de desfasurare a activitatii societatii, precum si asupra drepturilor dumneavoastra legate de prelucrarea datelor  cu caracter personal de catre SC Siletina Impex SRL Tg. Mures.

Observa┼úie:┬áorice persoan─â are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozi┼úie poate fi exclus pentru anumite prelucr─âri prev─âzute de lege (de ex.: prelucr─âri efectuate de serviciile financiare ┼či fiscale, de poli┼úie, justi┼úie, securitate social─â). Prin urmare, aceast─â men┼úiune nu poate figura dac─â prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoan─â are, de asemenea, dreptul de a se opune, ├«n mod gratuit ┼či f─âr─â nici o justificare, la prelucr─ârile datelor sale personale ├«n scopuri de marketing direct.